Празнична стрелба с огнестрелни оръжия отекна в Бейрут по случай

...
Празнична стрелба с огнестрелни оръжия отекна в Бейрут по случай
Коментари Харесай

Лидерът на „Хизбула“: Атаката на 7 октомври беше на 100% палестинска

Празнична пукотевица с огнестрелни оръжия отекна в Бейрут по случай първата тирада на водача на ливанското шиитско " Хизбула " Хасан Насралла от началото на войната сред Израел и палестинското ислямистко придвижване " Хамас " на 7 октомври, съобщи Асошиейтед прес.

Хиляди хора се събраха на площад в южно предградие на ливанската столица, с цел да гледат предаваната по малкия екран тирада на Насралла.



Лидерът на " Хизбула "
произнася речта си ден откакто конфликтите сред ливанското придвижване и израелската войска по продължение на израелско-ливанската граница доближиха най-интензивната си точка, откогато стартира войната сред Израел и " Хамас ".

Операцията, подхваната от " Хамас " на 7 октомври, беше на 100% палестинска , съобщи Хасан Насрала, представен от Ройтерс.

Лидерът на ливанското придвижване " Хизбула ", което разполага с поддръжката на Иран , благодари на групировките в Йемен и Ирак, които взимат присъединяване в битката против Израел.

Става дума за шиитски въоръжени групировки, които подложиха на обстрел американски бойци в Сирия и Ирак, и йеменското придвижване на хусите, което се включи в спора, като изстреля дронове против Израел, отбелязва Ройтерс.

Насралла сподели, че интервенцията от 7 октомври е провокирала " земетресение " в Израел и е посочила слабостта на еврейската страна.

" Битката за Газа е решаваща ", сподели още той, като акцентира, че Съединените щати са отговорни за войната в палестинския анклав.

" Америка е напълно виновна за войната в Газа, а Израел е единствено инструмент ", съобщи Насралла.

В речта си водачът на " Хизбула " сподели още, че една от най-големите неточности, които Израел позволява в този момент във войната си с " Хамас " в Газа, е преследването на непостижими цели.
" Цял месец Израел не може да реализира нищо във военно отношение ", съобщи Хасан Насралла.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР