Празнична е атмосферата в щаба на Румен Радев, който спечели

...
Празнична е атмосферата в щаба на Румен Радев, който спечели
Коментари Харесай

От НДК до родното Славяново хора се извиха в чест на Румен Радев

Празнична е атмосферата в щаба на Румен Радев, който завоюва президентския избор на балотаж против Анастас Герджиков. Инициативният комитет, издигнал Радев, чества в НДК, а в село Славяново, известно като селото на президента, се хванаха на хоро.

В Славяново хората слушаха химна, имаше и къса заря с фойерверки. Хората носиха флагове и букети цветя, с цел да ги дадат на майката на президента госпожа Станка Радева, която е от селото и живее там.

 Кадър: Нова тв

" Само да е жив и здрав и да извършва това, което е заречен. Очаквам доста неща би трябвало да направи, знаете каква е страната и какъв брой неща би трябвало да пребори ", бяха първите думи на Станка Радева.

Здравко Марков, ръководител на инициативния комитет за Хасковска област, благодари на тези, които са " повярвали в смяната и повярваха в един същински водач, който постоянно се е борил за тях е е заставал до тях ".

" Вярвам, че това е началото на едни по-добри 5 години, в които всички дружно ще бъдем обединени към фантазията да създадем България едно по-добро място за живеене ", сподели Марков.

" Ние знаехме, че той ще победи на балотажа ", споделиха хората там.

" Качествата, които го вършат заслужен за поста са смелостта, достолепието и достойнството ", разясниха още те.

 Кадър: Официална страница във Facebook на Цветеслава Гълъбова

В НДК хората от инициативния комитет на Радев също се хванаха на хоро. То бе водено от Десислава - брачната половинка на Румен Радев, а на него се видя и Весела Лечева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР