Празничен концерт, по случай 24 май - Ден на светите

...
Празничен концерт, по случай 24 май - Ден на светите
Коментари Харесай

Празничен концерт беляза 24 май в Самоков

Празничен концерт, по случай 24 май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност се организира през днешния ден на площада в Самоков. В него взеха присъединяване възпитаници от учебните заведения в Самоков и Ярлово. По традиция на този ден бяха връчени и премиите " Учител на годината " на изявени експерти в региона на образованието.

Отличията се присъждат по решение на Общински съвет в пет области. За " Учител на годината в предучилищното обучение " бе избрана Даниела Панайотово от ДГ " Детелина ". В категорията " Начално обучение " бе наградена Галина Войникова от ОУ " Кирил и Методий ". За " Учител на годината в прогимназиален стадий " бе избрана Емилия Михайлова от СУ " Отец Паисий ".

Отличието за " Учител на годината в гимназиален стадий " получиха Албена Попова и Елена Сердарева от Професионална гимназия по туризъм. Наградата " Най-успешен млад преподавател " бе за Габриела Христова от ОУ " Христо Максимов ".

Пет награди бяха присъдени тази година за повсеместен принос в просветителното дело. Техни носители са Генка Динева от ОУ " Митр. Авксентий Велешки ", Йорданка Стоянова - ОУ " Димчо Дебелянов " - Говедарци, Данче Кочова - СУ " Отец Паисий ", Пенка Стойчева от ПГ " Константин Фотинов " и Елена Ранова от ПТГ " Никола Вапцаров ".

На днешния ярък празник бяха връчени и оценките, присъдени с решение на Общински съвет по случай 1 ноември - Ден на националните будители. С почетен знак " Златен " бе удостоена Роза Попова за дейна активност като публицист и преподавател. Почетен знак " Сребърен " получи Катя Димова за дългогодишния и принос като публицист и музеен експерт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР