Празничен базар под надслов „Весела Коледа в парка” ще се

...
Празничен базар под надслов „Весела Коледа в парка” ще се
Коментари Харесай

Елхата в „Тракия” ще грейне в първия ден на базара „Весела Коледа в парка”

Празничен базар под надпис „ Весела Коледа в парка” ще се организира в регион „ Тракия” от 20-ти до 23-ти декември, в това число. Мястото на събитието, което се провежда под егидата на кмета на „ Тракия” Костадин Димитров, ще е парк „ 2019” на бул. „ Освобождение”.

Съорганизатор е Димитър Михов от „ Ясмина” ЕООД. Празничната елха в региона ще грейне в първия ден от самодейността – 20- ти декември, понеделник, от 17.30 часа.

„ От години се опитваме да си създадем Весела Коледа в Тракия. Тази година ще я имаме! Тържественото запалване на елхата ще е на 20.12., а към нея ще има същински коледен базар. Освен това, с цел да ни стане още по-красиво, организираме конкурс за най-коледна тераса в комплекс Елит”, показа кметът на „ Тракия” Костадин Димитров.

В състезанието могат да се включат всички жилища, чиито тераси са с аспект към парка. Победителят ще получи премия и грамота. „ Очакваме Ви на „ Весела Коледа в парка”, с цел да се насладим дружно на празника”, прикани кметът на „ Тракия” Костадин Димитров.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР