Правят документален филм за Пол Уокър. Той ще бъде озаглавен

...
Правят документален филм за Пол Уокър. Той ще бъде озаглавен
Коментари Харесай

Правят филм за трагично загиналия Пол Уокър

Правят документален филм за Пол Уокър. Той ще бъде озаглавен " I am Paul Walker " и е в памет на известния артист, който почина трагично при автомобилна злополука през 2013 година, написа CNN, представена от " Нова телевизия ". Уокър е прочут с ролята си на Брайън О`Конър в поредицата „ Бързи и гневни “.

В деня на трагичния случай артистът се возел в кола, карана от неговия другар и финансов управител Роджър Родас, който също почина. Автомобилът се блъснал в дирек и избухнал в пламъци. Съдебната експертиза сподели, че Пол Уокър е умрял от изгаряне и контузиите след злополуката.
През 2014 година от полицията обявиха, че високата скорост е повода за злополуката. Автомобилът се е движел с към 130-150 км/ч.
Документалният филм ще съдържа фамилни фрагменти на звездата от „ Бързи и яростни”. Също по този начин ще има и изявленията с членове на фамилията му, негови приятелите, както и с сътрудника му Тайрийз Гибсън.
Режисьор е Ейдриън Буйтенуис, който е взел участие и в други биографични филми за звезди като Хийт Леджър, Крис Фарли и Мохамед Али. Премиерата на " I am Paul Walker " в Съединени американски щати е на 9 август.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР