Правото на потребителите на социалната мрежа X (преди Twitter) за

...
Правото на потребителите на социалната мрежа X (преди Twitter) за
Коментари Харесай

Мъск предлага платен абонамент на потребителите на Twitter

Правото на потребителите на обществената мрежа X (преди Twitter) за доходи от реклама ще се дефинира от съществуването на заплатен абонамент X Blue, при липса на подобен парите ще останат в сметките на притежателя на платформата, сподели американският бизнесмен Илон Мъск. „ За да имате право на дял от приходите от реклама, би трябвало да сте клиент на X Premium (Blue). В противоположен случай парите за реклама ще останат при X, в случай че не сте клиент на X Premium (Blue), “ написа Мъск на своята страница.

Той добави, че абонаментът е наличен за всички консуматори. X през април тази година добави функционалност за монетизиране, която разрешава на потребителите да печелят от наличието на техния канал посредством въвеждането на заплатен абонамент. Илон Мъск посочи, че потребителите ще могат да получават пари за своите текстове, фотоси и видеоклипове, оповестени в платформата. Платеният абонамент X Blue разрешава по-специално да се усили видимостта на акаунта и обсегът на оповестените известия.

По-рано френската Национална комисия за изборно и политическо финансиране съобщи, че платеният абонамент X Blue е нов способ за рекламиране на спонсорство, което от своя страна е неразрешено от един от членовете на френския изборен кодекс. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР