Правото на достъп до чиста питейна вода е признато право

...
Правото на достъп до чиста питейна вода е признато право
Коментари Харесай

Генов: Управляващите мислят, че водата е просто българска песен на „Евровизия“

Правото на достъп до чиста питейна вода е прието право на Организация на обединените нации. В нашата страна към момента ръководещите си мислят, че водата е просто българска ария на „ Евровизия “. Това съобщи в декларация от името на ПГ депутатът от Българска социалистическа партия Манол Генов , съобщи БГНЕС.

С присъщото надменност, с което през вчерашния ден потвърдиха орязания достъп до лекуване на нуждаещи се пациенти ръководещите ще се отнесат и към митингите против повишаването на водата, сподели Генов.

„ Длъжни сме да признаем на ръководещите тяхната непримиримост по този начин да работят, да постановат и отсрочват политики, че от време на време да изкарват протестиращи хора по улици и площади. Днес сме очевидци на следващия подобен обективен митинг на хората поради сервираната им предколедно вест по какъв начин водата, която употребяват в дома си ще става „ по-солена “, съобщи депутатът от левицата.
Той разяснява, че ръководещите от последните два мандата търкаляли промяната във ВиК бранша някъде, само че не и към действителна и качествена смяна.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР