Правосъдният министър Янаки Стоилов смята, че подписаните от Кирил Петков

...
Правосъдният министър Янаки Стоилов смята, че подписаните от Кирил Петков
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: Актовете на Кирил Петков може да се атакуват по политически причини

Правосъдният министър Янаки Стоилов счита, че подписаните от Кирил Петков актове могат да бъдат атакувани по-скоро по политически аргументи. Той разяснява пред публицисти преди съвещанието на пленума на Висшия правосъден съвет като посочи, че това може да се случи по-скоро при някои от най-чувствителните решения на Петков, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тази сряда, 27 октомври указа на президента в частта, с която Петков беше назначен за длъжностен министър на стопанската система. (Какво следва от решението на Конституционния съд за Кирил Петков )

" Решението на Конституционен съд е ясно, то визира актовете на Кирил Петков ", разяснява Стоилов. Според него, ще се наложи в противоречиви обстановки настоящият министър да издава актове. Министърът на правораздаването изясни, че подозрения за актовете на Министерски съвет няма, тъй като те са взети с болшинство гласове.

" Органът, който назначава министри, няма по какъв начин за къс интервал от време да прави информации по документи. Но, в случай че едно лице работи добросъвестно, е добре да заяви, че има условия, които органът по предопределение да вземе поради ", разяснява Стоилов проблема с двойното поданство на Кирил Петков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР