"Правосъдие за всеки" е смокиновият лист, зад който се крие

...
"Правосъдие за всеки" е смокиновият лист, зад който се крие
Коментари Харесай

Не Правосъдие за всеки. Кръгът Капитал издигна Лозан Панов

"Правосъдие за всеки " е смокиновият лист, зад който се крие Иво Прокопиев и кръга Капитал след злополуката на Лозан Панов. Няма безусловно никакъв късмет Панов и Кисимова-Моасе да са издигнати от "Правосъдие за всеки " без единодушието и глобата на Иво Прокопиев. Той и Иван Кръстев стоят зад плана "Демократична България ".
Кръгът Капитал и обслужващите го медии, като "Дневник ", "Медиапул ", Българското национално радио, "Офнюз ", радио "Свободна Европа ", "Дойче веле ", отразяваха акцията на Панов. Финансирането също е работа на Кръга Капитал. Те са задкулистните играчи и дърпаха конците по време на целия мандат, като ръководител на Върховен касационен съд на Лозан Панов. Също те разгласиха и промотипаха извратените писма, които пишеше Елисавета Ганева - Панова до кого ли не. И се опитваха да изкарат тази провинциална семпла женица за надали не за балканската Жана Д'арк.
Сега "Правосъдие за всеки ", с цел да предпазят ментора си Иво Прокопиев и политическите си другари от "Демократична България ", играят ролята на бушон. Засега номер две след Христо Иванов.

Емилиян Кънчев
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР