Правоприлагащите органи в Мека са задържали магьосник с окултни вещи

...
Правоприлагащите органи в Мека са задържали магьосник с окултни вещи
Коментари Харесай

Магьосник, развалящ магии, замина за Мека, но не очакваше какво ще последва

Правоприлагащите органи в Мека са задържали вълшебник с окултни движимости в Защитената джамия, която, явно, е била ангажирана със брачната половинка си в повреждане на черни вълшебства. В Саудитска Арабия окултните практики са закононарушение. Това съобщи " Ислям Нюз ".

Във видеото, снимано на мястото на случая, можете да видите по какъв начин някои шейхове, които са осведомени с практиката на унищожаване на вълшебства, са ангажирани в " обезвреждане " на магическите заготовки конфискувани от арестувания. Инцидентът провокира огромен резонанс в медийното пространство.

Както беше обявено от саудитските медии, арестуваното лице, жител на Судан, дошъл за осъществяване Умрах (малко поклонение) в Мека, където той притегля вниманието на службите за сигурност. Според предварителна информация от следствието индивидът принадлежи към едно от суфийските братства, популяризирани на територията на Судан.

Суфийските братства в Судан осъдиха дейностите на саудитските управляващи, наричайки задържането безпричинно, и желаеха независимо следствие по отношение на сънародника си и жена му.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР