Правоохранителните органи в Иркутска област провеждат проверка в отдалечена местност

...
Правоохранителните органи в Иркутска област провеждат проверка в отдалечена местност
Коментари Харесай

Велика авджийска история за ловец и мечка, но истинска

Правоохранителните органи в Иркутска област организират инспекция в отдалечена околност в тайгата на Уст-Илимския регион, където ловджия остана без двете си ловни пушки. По думите на 57-годишния мъж оръжията " Вепра " и ИЖ били изгубени в подслон.


На 16 ноември той обходил територия от към десетина километра и решил да остане в хижата. Оставил движимостите си, а на връщане чул недоверчив звук и видял силуета на мечката в помещението. За да избегне срещата с дивото животно, мъжът в продължение на няколко часа стоял прикрит в гората, само че когато се върнал през нощта, видял, че липсва мешката му, където били пушките.

Той търсел оръжията си в продължение на няколко дни, само че не съумял да ги открие. Завръщайки се от тайгата, той се обърнал към органите на реда.

Сътрудниците отишли на място, подробно обследвали заслона, само че в това време завалял мощен сняг и всевъзможни следи изчезнали.

В момента против мъжа е формирано административно произвеждане за нарушение на разпоредбите за предпазване на оръжия. Ловецът най-вероятно ще бъде санкциониран и ще бъде лишен от правото да има и носи оръжие за период от една година.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР