Правоохранителните органи, разследващи опита за убийство на бившия американски президент

...
Правоохранителните органи, разследващи опита за убийство на бившия американски президент
Коментари Харесай

Предположение: Стрелецът по Тръмп е действал сам

Правоохранителните органи, проверяващи опита за ликвидиране на някогашния американски президент Доналд Тръмп, считат, че причинителят е работил самичък. Това съобщи представителят на щатската полиция на Пенсилвания Джордж Бивънс.

 

„ В момента няма причина да се счита, че има спомагателни закани “, сподели той на брифинга.

 

Бивънс добави, че чиновниците на реда са били изправени пред „ усложняващи фактори “, които са забавили процеса на идентифициране на нападателя. " Ние учим доста информация. Ще отнеме време, с цел да се даде финален отговор на този въпрос ”, означи представител на полицията.


По-рано журналистът от CNN Аби Филип заяви, че Федералното бюро за следствие на Съединени американски щати е открило, че по Тръмп е стрелял 20-годишен мъж, гражданин на Пенсилвания.

 

Компетентните управляващи на Съединени американски щати към момента не знаят претекстовете на стрелеца на някогашния президент на страната Доналд Тръмп. Това съобщи на конференция Кевин Роджек, чиновник на Федералното бюро за следствие на Съединени американски щати (ФБР).

 

" Към този миг не сме открили претекста на стрелеца ", сподели Кевин Роджек, чиновник на Федералното бюро за следствие на Съединени американски щати (ФБР), наблягайки, че следователите, които " работят интензивно " над това.


Американските управляващи към момента не могат да кажат сигурно дали са позволени съществени неточности при обезпечаването на сигурността на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който беше атакуван. Това съобщи на конференция в събота офицерът от Федералното бюро за следствие на Съединени американски щати Кевин Роджек.

 

Всъщност на този стадий няма да даваме такива оценки. Води се следствие. Предстои доста да се направи в рамките му, с цел да се реши какви пропуски е имало и дали е имало. „ В момента не можем да разясняваме това “, сподели той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР