Право на отговор - главният редактор на Bird Атанас Чобанов

...
Право на отговор - главният редактор на Bird Атанас Чобанов
Коментари Харесай

В Честно казано с Люба Кулезич днес ще видите

Право на отговор - основният редактор на " Bird " Атанас Чобанов в имитация към съпредседателя на Продължаваме промяната Кирил Петков, който предходната седмица сподели в " Честно казано с Люба Кулезич ", че очевидно зад " Bird " има хора, които очевидно са решили да играят като Пик. Отговорът е с документи, само че кои са те.

 

За особеностите на категорията политически почитатели и за кусурите на ръководещите, задявани като " умни и красиви " - диалог с Любо Обретенов от Клуб " Z ".

Осем джуджета влезнали при Нотариуса да му кажат, че е безсрамник. Пардон, неточност на диктора. Борислав Сарафов влезнал в Районната прокуратура, с цел да им каже, че не са те. За фокусът и отвличането на внимание, приказват журналистът Димитър Стоянов и следователят Бойко Атанасов.

 

Следим и мистериите към гибелта на брат Галев и по какъв начин опитите за разплитане на възела раждат първо физическа експанзия, а след това ченгеджийска репреси. Разговор с журналиста Валя Ахчиева, която дружно с опреатора си стана обект на прокурорски интерес.

Всичко това в " Честно казано с Люба Кулезич " по Евроком.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР