Правните представители на шейх Джасим бин Хамад Ал Тани изпратиха

...
Правните представители на шейх Джасим бин Хамад Ал Тани изпратиха
Коментари Харесай

Шейх Джасим подава официална жалба от Манчестър Юнайтед относно „фалшиви“ изявления на сър Джим Ратклиф

Правните представители на шейх Джасим бин Хамад Ал Тани изпратиха правни писма до юристите на Манчестър Юнайтед по отношение на „ подправени “ изказвания, за които се твърди, че са направени от сър Твърди се, че Джим Ратклиф.

Шейх Джасим започва оферта за закупуване на клуба от Висшата лига, откакто притежателите семейство Глейзър потвърдиха, че изследват капиталови благоприятни условия. Усилията на катарския банкер обаче бяха несполучливи, като Юнайтед удостовери 25-процентната инвестиция от противника сър Джим Ратклиф.

Ратклиф се прицели в Шейх Джасим през февруари, питайки дали той въобще съществува. Въпреки това Катарът отвърна на удара с правни писма, в които се твърди „ модел от явно погрешни и оскърбителен “ изказвания, съгласно The ​​Athletic.

Същият отчет демонстрира, че Шейх Джасим е изискал „ незабавни коригиращи дейности “ към клубните документи на SEC и също по този начин твърди, че Ратклиф е нарушил съглашение за дискретност с мненията си в изявление през февруари. Mirror Footbal...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР