„Правната комисия трябва да работи стегнато и оперативно. Това не

...
„Правната комисия трябва да работи стегнато и оперативно. Това не
Коментари Харесай

Няма процедура за принудително довеждане на Борисов в НС?

„ Правната комисия би трябвало да работи плътно и оперативно. Това не значи, че би трябвало да се „ претупват “ законопроектите. Има доста способи да се реализира положително движение на работа, което да не е за сметка на качеството. “, сподели още пред БНР Надежда Йорданова тя.

Според Йорданова ГЕРБ е посочил, че ще употребява „ всяка опция на Правилника, с цел да бави работата, това не е нещо ново за българския парламент “.

Днес е крайният период народните представители да подават своите оферти за промени в настоящия Правилник за активността на Народното събрание, посочи Надежда Йорданова.

В законопроекта на „ Демократична България “ се планува професионален състав на ЦИК, избиран от Народното събрание без партийни квоти, уточни още Йорданова.

" Не може да се разяснява за какъвто и да било сговор на Росенец ", съобщи Надежда Йорданова във връзка изказвания на Бойко Борисов и депутати от ГЕРБ за съгласие сред „ Демократична България “ и Движение за права и свободи, в това число за поста ръководител на Комисията по бюджет и финанси в Народното събрание. " Разговори с Движение за права и свободи няма, по другите въпроси гласуваме друго ", добави Йорданова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР