Правителството внася дезинформация и си служи с фалшиви новини, каза

...
Правителството внася дезинформация и си служи с фалшиви новини, каза
Коментари Харесай

Нинова: Страната ни е поела ангажимент за незабавно обратно приемане на всички кандидати за убежище

" Правителството внася дезинформация и си служи с подправени вести ", сподели на брифинг в централата на Българска социалистическа партия водачът на партията Корнелия Нинова по отношение на приемането на България в Шенген и уговорките за банкет на бежанци.

Нинова показа Протокол към решението на Съвета на Европа, съгласно който, страната ни е поела ангажимент за „ неотложно назад приемане на всички претенденти за леговище, за които България и Румъния носят отговорност “, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тя съобщи, че държавното управление е излъгало и е стихотворец подобен ангажимент за неотложно назад приемане на всички претенденти за леговище, на които България и Румъния носят отговорност, без никакво право на мнение във връзка с броя на хората, които ще дойдат тук. „ Става въпрос за безграничен брой “, добави Нинова. 

Заслужаваме пълноправно участие по въздух, вода и суша в Шенген. Това, което направи държавното управление, оценяваме като оттегляне от тази позиция, като изменничество на националния интерес, уточни Нинова. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР