Правителството включи Агенцията по вписванията в Списъка на стратегическите обекти

...
Правителството включи Агенцията по вписванията в Списъка на стратегическите обекти
Коментари Харесай

Кабинетът обяви Агенцията по вписванията за стратегически обект

Правителството включи Агенцията по вписванията в Списъка на стратегическите обекти и действия от голяма важност за националната сигурност като промени свое Постановление № 181/2009 година
 В Агенцията по вписвания си раздали 700 хиляди лв. <a href=бонуси тъкмо когато най не заслужавали " >  Търговският указател незабавно купува дискове, с цел да не блокира до 20 дни  Борисов за срутва на Търговския указател: Техника е, от време на време се бъгва
Според кабинета би трябвало да се подсигурява естественото действие на Агенцията, като се премисли съществуващата система за сигурност и се вкарат спомагателни ограничения, функции, верификационни и контролни механизми.

Изграждането на такива механизми за отбрана ще стане допустимо след включването на Агенцията в листата на обектите от стратегическо значение. Същевременно смяната ще спомогне да бъдат подхванати всички вероятни ограничения за бързо и дейно попречване и ограничение на риска от нов срив, сходен на случилия се през август 2018 година, обясниха от държавната пресслужба. 

Търговският указател спря работа за 18 дни през лятото, което съществено навреди на бизнеса. Заради проблемите изпълнителният шеф на Агенцията по вписванията Зорница Даскалова подаде оставка. 

На Агенцията е предоставено да води и поддържа следните регистри: Имотен регистър; Регистър БУЛСТАТ; Търговски указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел; Регистър на имуществените връзки сред съпрузите. Всеки от тях съдържа значима информация по отношение на правния статут и правата на извънредно необятен кръг от правни субекти, а вписванията в тях имат несъмнено от закона правопораждащо, защитно или оповестително деяние. В този смисъл воденето и поддържането на регистрите от Агенцията по вписванията има главно значение за застраховане на правната сигурност в страната, допълват от Министерски съвет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР