Правителството трябва да работи на по-висока скорост. Оценката на премиера

...
Правителството трябва да работи на по-висока скорост. Оценката на премиера
Коментари Харесай

Владислав Панев: Правителството трябва да работи на по-висока скорост

" Правителството би трябвало да работи на по-висока скорост. Оценката на премиера акад. Николай Денков за работата му в Министерски съвет е отлична, само че не е отлична оценката за всички останали министерства. В доста браншове има проблеми ". Това съобщи съпредседателят на " Зелено придвижване " и народен представител от ПП-ДБ Владислав Панев в предаването „ Тази заран “. 

Той акцентира, че мощно се съмнява вторият вотът на съмнение против държавното управление да мине.

В събота ще се организира Национално заседание на ГЕРБ във Велико Търново

„ Държавата десетилетия ще бъде ръководена без изявен началник както бяхме привикнали с Бойко Борисов. Ще привикваме от ден на ден на държавни управления, които не са доминирани от една партия “, счита Панев.

Той разяснява и това, че депутатите през вчерашния ден от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи не влязоха в пленарната зала и не се записаха, а с това и съвещанието стартира с провал. „ Няма по какъв начин да има съвещание, в случай че ние се бяхме записали в залата тогава парламентарното малцинство щеше да има доминация при вземането на решения. Няма по какъв начин да позволим такова нещо. Не отидохме на банките затова “, добави Панев.

Първият работен ден на депутатите след локалните избори не мина без разтърсвания и рецензии

Той изясни, че евентуално са нужни няколко дни от страна на сътрудниците за разбор на локалните избори.

„ Според мен това, което беше наша цел, а точно да демонтираме феодалния модел по места, значително беше изпълнено в някои региони. Емблематични са Варна и Пазарджик, където дългомандатни кметове бяха заменени, тъй като на хората им писна от феодалния модел. Партията, която управляваше София в продължение на няколко мандата даже не стигна до балотаж. Демократична България, Политическа партия и „ Спаси София “ имаме 19 от 24 районни кмета, а до момента имахме 8. София ще бъде ръководена по радикално друг метод “, сподели Панев.

Според някогашния министър председател ГЕРБ губи тук-там, само че от обединения

Той дефинира проблемите с машинното гласоподаване сред първия и втория тур на локалните избори като много скандално.

Панев счита, че министърът на електронното ръководство Александър Йоловски и заместник-министърът Михаил Стойнов би трябвало да бъдат изслушани в отрасловата комисия, а в случай че има данни за закононарушение, те да понесат отговорност и в случай че би трябвало, да бъдат освободени.

Целият диалог гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР