Правителството си отива на 6 март. Това стана ясно от

...
Правителството си отива на 6 март. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Ротация ще има! Правителството си отива на 6 март



Правителството си отива на 6 март. Това стана ясно от договарянията сред сегашния министър председател Николай Денков и възможния предстоящ - Мария Габриел.

Въпросът по отношение на името на идващия външен министър не е решен, само че договарянията с Мария Габриел за бъдещия ротационен кабинет не престават без напрежение. Това съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков, който посети ПАВЕЦ " Белмекен "

" Ние с госпожа Габриел имаме безусловно ясно ориентирана външна политика, която няма разлика сред нас двамата. Но това, което е значимо, е всеки от нас да продължи да има контакт с външните сътрудници, с цел да може, когато има полемика, да се чуват съответните отзиви ", разяснява министър-председателят.


На въпрос по кое време се планува да приключат разискванията с Мария Габриел по отношение на състава на ротационния кабинет, министър председателят отговори:

" Ще забележим по какъв начин ще се случи. Това, което е закрепено, на 6 март нашето държавно управление ще подаде оставка ".

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР