Правителството ще проведе от 09:30 часа редовното си седмично заседание,

...
Правителството ще проведе от 09:30 часа редовното си седмично заседание,
Коментари Харесай

Правителството ще обсъди промени в Закона за движението по пътищата

Правителството ще организира от 09:30 часа постоянното си седмично съвещание, оповестиха от пресслужбата на Министерския съвет.

В дневния ред е включено разискване на два законопроекта за промени в Закона за придвижване по пътищата и Закона за автомобилните транспорти. Вносител е министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков. 
 
Кабинетът следва също да дефинира състав на държавната делегация на България за присъединяване в Тринадесетата министерска конференция на Световната комерсиална организация, която ще се организира от 26 до 29 февруари в Абу Даби, Обединените арабски емирства.

Проект на решение за приемане на лист със защитените детски градини и предпазените учебни заведения в България също е част от дневния ред на съвещанието. То бе отсрочено в сряда, защото министър председателят Николай Денков се включи в Световния стопански конгрес в Давос. 

По-късно денем акад. Николай Денков ще посети Аграрния университет в Пловдив.

В 14:30 часа министър-председателят ще взе участие в полемика на тематика „ Нови акценти на условията за акредитация на висшите учебни заведения “. След това той ще организира среща с управлението на Аграрния университет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР