Правителството реши при влизане в страната да не се прави

...
Правителството реши при влизане в страната да не се прави
Коментари Харесай

Сърбия разреши свободното влизане на всички в страната

Правителството реши при влизане в страната да не се прави тест за ковид, няма да е належащо и особено позволение.

На днешната сесия на сръбското държавно управление беше признато предлагането на спешния щаб за отваряне на граничните пунктове и свободно влизане на всички лица в Сърбия, без нужния коронавирусен тест и позволения на комисиите в сръбските посолства.

Според МИА, тестването по персонална поръчка ще коства 6 000 динара (51 евро) на територията на цяла Сърбия, а за студенти и малолетни то ще бъде гратис, заяви държавното управление.

На второто съвещание на сръбското държавно управление спешният щаб проучва актуалната епидемиологична обстановка и адаптирането на ограниченията към нея, след което на държавното управление беше предложено да стартира от петък, 22 май, влизане в Република Сърбия, без да е нужен негативен тест или особено позволение за локални и задгранични жители.

На всички лица, влизащи на територията на Република Сърбия, ще бъдат издадени здравни предизвестия, в които е посочено, че те влизат на територия, където вирусът към момента циркулира, и към момента са в действие ограничения за попречване на инфекцията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР