Правителството работи системно и упорито за подобряване на живота на

...
Правителството работи системно и упорито за подобряване на живота на
Коментари Харесай

Отпускат по 1512 лв. на 450 домакинства, пострадали от ураганния вятър на 4 ноември

Правителството работи редовно и настойчиво за възстановяване на живота на хората и на бизнес средата в България. Програмата „ Достъпно за вас “ е реалност от през вчерашния ден и провокира подобаващ интерес както от хората, по този начин и от комерсиалните вериги в страната,заяви министър председателят Николай Денков при започване на съвещанието на кабинета.

Ще отпуснем финансова помощ от по 1512 лв. на 450 семейства в област Смолян, Силистра, Разград, Търговище, Шумен и Варна, които пострадаха при ураганния вятър и мощния дъжд на 4 ноември тази година, сподели Денков.

С друго решение ще бъде несъмнено мястото на националния СТЕМ център, който е основен за подготовката на учителите и тимовете по математика и информатика, естествени науки, технологии и предприемачество в системата на образованието, заяви министър председателят.

СТЕМ-центърът ще се намира в София Tех Парк, в непосредствена непосредственост до суперкомпютъра, с цел да може учителите и учениците да се възползват оптимално от неповторимата научна и иновационна среда в София Teх Парк, сподели той.

" Това е методът, по който ние отговаряме на нестабилната политическа среда в България ", уточни Денков.

Припомняме, чесилен вятърнанесепоражения в областите Смолян, Разград и Силистра, където има голям брой паднали покриви, стълбове и дървета. В област Силистра най-тежко е ситуацията в с. Долец, общ. Дулово, където са отнесени покриви на къщи, има паднали стълбове и дървета, оповестява се, че епреминал смерч.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР