Правителството продължава да мълчи за сблъсъка, който се разигра във

...
Правителството продължава да мълчи за сблъсъка, който се разигра във
Коментари Харесай

Правителството мълчи за Росенец, но Кирилов блесна с позиция

Правителството продължава да мълчи за конфликта, който се разигра във вторник край морските сараи на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, само че правосъдният министър Данаил Кирилов реши да иронизира станалото.

Преди ден съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов се опита да дебаркира с лодка край имението на Доган, само че охранители го изгониха, макар че зоната е със статут на обществена държавна благосъстоятелност и би трябвало всеки да има достъп до нея.Президентът Румен Радев разгласи, че гардовете са от НСО.

Късно в сряда с обява във Facebook Кирилов назова Иванов " СпонджБоб Квадратните гащи " и дефинира метода, по който охранителите изблъскаха Иванов от плажа - " танго на камъните с защитата ".

Мнението на Кирилов, което е мъчно за преразказване, гласи следното:

" СпонджБоб Квадратните гащи (SpongeBob SquarePants) отишъл на море да се прави на регионален шеф, с лодка. Лодката му дала чувството на завоевател, заевоевател, утвърдител на собствеността... и всевъзможен там герой. Ама нямал акт за благосъстоятелност, в тази ситуация Акт за обществена държавна благосъстоятелност. Нищо, развявал там каквото може, дори документ, че завладения парцел е общинска благосъстоятелност.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР