Правителството прие Стратегия за корпоративна социална отговорност за периода 2019

...
Правителството прие Стратегия за корпоративна социална отговорност за периода 2019
Коментари Харесай

Правителството прие Стратегия за корпоративна социална отговорност 2019 - 2023 г.


Правителството одобри Стратегия за корпоративна обществена отговорност за интервала 2019 - 2023 година Сред задачите на документа са да насърчи устойчивото използване на транспарантни, обществено виновни управнически и бизнес практики, както и да подтиква развиването на политика на обществено отговорно ръководство на предприятията с държавно и общинско присъединяване и в структурите на обществената администрация, оповестяват от Министерски съвет.

Стратегията се основава на доброволния темперамент на корпоративната обществена отговорност, разбирана като ангажимент от страна на управлението на фирмите, обществените структури и гражданските организации. Документът адресира политическата ангажираност на държавното управление за възстановяване качеството на живот на популацията посредством транспарантни, обществено виновни бизнес практики.

Изпълнението на тактиката ще се координира и с ограничения от други стратегически документи в региона на развиване на човешките запаси, заетостта, демографската политика, запазване на околната среда, образованието и други
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР