Правителството прие решение за отчуждаване на части от имоти в

...
Правителството прие решение за отчуждаване на части от имоти в
Коментари Харесай

Отчуждават се части от имоти за изграждането на АМ Хемус

Правителството одобри решение за отчуждаване на части от парцели в землището на с. Черенча, община Шумен, за построяването на Автомагистрала „ Хемус “ в сектора от пътен възел „ Буховци “ до пътен възел „ Белокопитово “. Отсечката е с дължина 1,46 км. Средствата за обезщетяване на притежателите са за сметка на Агенция „ Пътна инфраструктура “. Решението може да се апелира по реда на Административнопроцесуалния кодекс пред Върховния административен съд в 14-дневен период от съобщаването му на заинтересуваните лица.
В изгода на „ Електроенергиен систематичен оператор “ ЕАД се учредява неопределен сервитут върху аграрен парцел в с. Равногор, община Брацигово. Площта на сервитутната зона е 3,266 дка и е нужна за създаване и обслужване на въздушен електропровод. За сервитутното право „ ЕСО “ ЕАД ще заплати нормативно избраната цена и режийни разходи на стойност.
Министерският съвет даде на Националната организация за приходите безплатно ръководството на терен от 6 дка на столичния бул. „ Цариградско шосе “ №111. По този метод ще се обезпечи улеснен достъп до административната постройка на Национална агенция за приходите, която се намира в парцела.
Сградата на Професионалната гимназия по хранително-вкусови технологии „ Атанас Ченгелев “ в гимназия в Пещера става общинска благосъстоятелност. Решението е стимулирано с преобразуването в общинско на образователното заведение, което до момента е било към Министерството на земеделието, храните и горите.
Правителството промени от обществена в частна държавна благосъстоятелност статута на ветеринарна амбулатория в с. Макреш, област Видин. Това ще разреши осъществяване на разпоредителни дейности и реализирането на спомагателни доходи от парцела.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР