Правителството прие решение за освобождаването поради напреднала възраст на д-р

...
Правителството прие решение за освобождаването поради напреднала възраст на д-р
Коментари Харесай

Михаел Томас Фрьолих става почетен консул на България в Хамбург

Правителството одобри решение за освобождението заради преклонна възраст на доктор Герд-Винанд Имайер от функционалностите му на почетно (нещатно) генерално консулско длъжностно лице на Република България във Федерална република Германия със седалище в гр. Хамбург и с консулски окръг, обхващащ територията на федералните провинции Хамбург, Бремен, Шлезвиг-Холщайн и Долна Саксония, както и за назначение на Михаел Томас Фрьолих за почетно (нещатно) консулско длъжностно лице на Република България във Федерална република Германия със седалище в гр. Хамбург и с консулски окръг, обхващащ територията на федералните провинции Хамбург и Шлезвиг-Холщайн.

Михаел Томас Фрьолих е основен изпълнителен шеф на Асоциацията на предприемаческите сдружения в немските федерални провинции Хамбург и Шлезвиг-Холщайн, която от своя страна прави активност като посланичество на Федералния съюз на немската промишленост в Шлезвиг-Холщайн. Има висше обучение както по право, по този начин и по стопанска система, което му е разрешило през годините да има адвокатска адвокатска фирма, представляваща ползите на известни политически и публични персони, а след това и да работи в областта на стопанската система.

Продължаването на положителната дългогодишна процедура Република България да има почетен консул със седалище Хамбург ще способства за опазване на постигнатото до момента: дейна българска общественост, чудесно функциониращо българско неделно учебно заведение, обединена българска православна църковна общественост, интензивни икономическо съдействие, съществено капиталово наличие в България на компании от Северна Германия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР