Правителството прие промени в ПМС № 157 от 07.07.2022 г.

...
Правителството прие промени в ПМС № 157 от 07.07.2022 г.
Коментари Харесай

Изменя се постановлението за изпълнение на ПВУ, свързано с разпределението на функциите на заинтересовани страни за изпълнение на ключови инвестиции

Правителството одобри промени в Постановление на Министерски съвет № 157 от 07.07.2022 година за установяване на органите и структурите, виновни за осъществяването на Плана за възобновяване и резистентност на Република България.

С допълненията ще се реализира вярното систематизиране на функционалностите на обособените заинтригувани страни за осъществяването на вложения „ Широкомащабно разрастване на цифрова инфраструктура на територията на България “ и „ Дигитална промяна на Български пощи и даване на сложни услуги “.

Министерството на превоза и известията става Структура за наблюдаване и докладване по инвестиция „ Широкомащабно разрастване на цифрова инфраструктура на територията на България “, а Изпълнителна организация „ Инфраструктура на електронното ръководство “ краен адресат по част от помощта.

Министерството на превоза и известията става конструкция за наблюдаване за инвестицията „ Дигитална промяна на Български пощи и даване на сложни услуги “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР