„Правителството през всичките тези години полага максимални усилия да се

...
„Правителството през всичките тези години полага максимални усилия да се
Коментари Харесай

Цветан Цветанов обясни как и кога ще намалеят тежките катастрофи

„ Правителството през всичките тези години поставя оптимални старания да се понижат жертвите по пътищата “, съобщи Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила, зам. - ръководител на ГЕРБ по време на кръгла маса на тематика „ Обсъждане на план на Закон за придвижването по пътищата, Закон за водачите на моторни транспортни средства и Закон за пътните транспортни средства “, съобщи кореспондент на novini.bg

Организатори са Министерството на вътрешните работи и Фондация „ Ханс Зайдел “ в България. На събитието са министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила и зам. - министър Красимир Ципов.

"Но, несъмнено, когато стане някое тежко ПТП всички установяваме, че има още и още какво да се промени ", съобщи Цветанов.
„ За мен е извънредно впечатляващо, че през днешния ден участват представители от неправителствени организации “, означи той и подсети какъв брой значими са точно техните дейности.
„ Ако ние не спомогнем да се промени манталитета на хората, няма по какъв начин да понижим ПТП “, подсети Цветанов и добави, че дебатът би трябвало да бъде засилен и по какъв начин могат да бъдат употребени средствата, събрани от санкции.

„ Местната власт би трябвало да бъде един същински сътрудник в битката с ПТП. Тя е тази, която всекидневно посредством контролните си органи може да усъвършенства работата с Министерство на вътрешните работи “, сподели още Цветанов.

„ Важното е обаче и да учим децата си на дисциплинираност “, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР