Правителството планира да освободи от поста председателя на Държавната агенция

...
Правителството планира да освободи от поста председателя на Държавната агенция
Коментари Харесай

Съвсем скоро разузнаването може да има нов началник

Правителството възнамерява да освободи от поста ръководителя на Държавната организация " Разузнаване " Драгомир Димитров. Това излиза наяве от решение, оповестено в правната система на Министерския съвет.
Правителството ще предложи Димитров да заеме поста общоприет консул на България в Мюнхен. Смяната на постовете би трябвало да бъде съгласувана с президента, съобщи БНР.
Димитров е бил помощник на Държавна сигурност. От 1986 година е член на Българска комунистическа партия. Между 1989 и 1990 година учи в школата на Министерство на вътрешните работи в Симеоново. През 1990 година е шпионин в поделение " Контраразузнаване " към службата за " Защита на конституцията ". Между 2002 и 2004 година е шеф на РДВР-Велико Търново. Работи в Националната разследваща работа (НРС, предходното име на Държавна организация " Разузнаване " ) като шеф на разнообразни отдели. От 2007 до 2011 година е офицер за връзка на Национална разузнавателна служба с Берлин. Между 2011 и 2012 година е шеф на отдел " Асиметрични закани ". През 2012 година е назначен за шеф на Национална разузнавателна служба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР