Правителството отхвърли с 12 на 7 гласа искането на БСП

...
Правителството отхвърли с 12 на 7 гласа искането на БСП
Коментари Харесай

Кабинетът отряза БСП за Бузлуджа

Правителството отхвърли с 12 на 7 гласа настояването на Българска социалистическа партия да получи безплатно право на прилагане за период от 10 години върху Дома-паметник на връх "Бузлуджа ". Предложението беше импортирано за разглеждане на днешното съвещание на Министерския съвет от министъра на районното развиване и благоустройството, оповестиха от държавната пресслужба.

До разглеждане на плана се стигна, откакто политическата партия не предприе своевременни стъпки за завършване на процедурата по решение на Министерски съвет от 2011 година, с което парцелите се прехвърляха безплатно в благосъстоятелност на Българска социалистическа партия. Влезлите в действие през февруари т. година промени в Закона за държавната благосъстоятелност направиха невероятно използването на решението от 2011 година

Министрите организираха полемика и гласоподаване по плана за безплатно даване правото на прилагане за период от 10 година върху Дома-паметник на връх "Бузлуджа " в интерес на Българска социалистическа партия заради постъпилите негативни мнения в хода на съгласувателната процедура.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР