Правителството одобри проект на Меморандум за разбирателство с „Бер-Хелла Термоконтрол“

...
Правителството одобри проект на Меморандум за разбирателство с „Бер-Хелла Термоконтрол“
Коментари Харесай

Правителството одобри проект на Меморандум за разбирателство с „Бер-Хелла Термоконтрол“ ЕООД


Правителството утвърди план на Меморандум за съгласие с „ Бер-Хелла Термоконтрол “ ЕООД за осъществяване на капиталов план „ Изграждане на ново индустриално дружество за разширение на потенциала на Бер-Хелла Термоконтрол ЕООД за произвеждане на уреди за обслужване и ръководство на климатични съоръжения “.

Проектът планува построяването на уголемение на съществуващата индустриална и логистична постройка, което ще разреши инсталирането на в допълнение индустриално съоръжение, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Общият размер на инвестицията е 31 619 130 лв.. Тя ще се реализира върху терен, благосъстоятелност на вложителя, в Индустриална зона „ София – Божурище “. С реализирането на плана се чака вложителят директно да сътвори и поддържа претовареност от 250 нови работни места. Предстои разширението на постройката за индустриална цел да бъде въведено в употреба при започване на 2019 година

Инвеститорът ще употребява насърчителни ограничения, свързани със периодите и даване на административно обслужване от съответните администрации.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР