Правителството одобри отчуждаването на имоти - частна собственост за изграждане

...
Правителството одобри отчуждаването на имоти - частна собственост за изграждане
Коментари Харесай

Отчуждиха частни имоти за изграждането на надлези за жп участък Пловдив-Бургас

Правителството утвърди отчуждаването на парцели - частна благосъстоятелност за създаване на пътни надлези за жп сектор Пловдив - Бургас. Те попадат в землищата на селата Мирово и Опълченец, в община Братя Даскалови, както и в селата Горно Ботево, Дълбоки и Михайлово, в община Стара Загора. Средствата за обезщетяване на притежателите, респективно правоимащите лица на засегнатите парцели - частна благосъстоятелност, са за сметка на Национална компания " Железопътна инфраструктура “. Решението може да се апелира пред административния съд по местоположение на парцелите в 14-дневен период от съобщаването му на заинтересуваните лица по реда на Административнопроцесуалния кодекс.

Правителството даде безплатно на Национална компания " Железопътна инфраструктура “ (НКЖИ) ръководството на двеста тридесет и два парцела - обществена държавна благосъстоятелност. Те са ситуирани на територията на град Чирпан и на селата Свобода, Рупките и Малко Тръново, община Чирпан, област Стара Загора. Това ще разреши реализацията на народен обект " Рехабилитация на железопътния сектор Пловдив - Бургас - фаза 2 “, за построяването на Позиция 5: " Модернизация на жп сектор Оризово - Михайлово ".

Правителството даде безплатно на Национална компания " Железопътна инфраструктура “ (НКЖИ) ръководството на двадесет и седем парцела - обществена държавна благосъстоятелност. Те са ситуирани на територията на град Карнобат, село Венец, село Церковски и село Кликач, община Карнобат, област Бургас. Това ще разреши реализацията на народен обект " Рехабилитация на железопътния сектор Пловдив - Бургас - фаза 2 “, за построяването на частта, обособена в Позиция 2: " Премахване на прелезите и създаване на надлези/подлези за жп сектор Пловдив - Бургас “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР