Правителството одобри изплащането чрез бюджета на Министерството на образованието и

...
Правителството одобри изплащането чрез бюджета на Министерството на образованието и
Коментари Харесай

Правителството отпусна още 12 120 лири за обучението на Марсело Илиев в Кеймбридж

Правителството утвърди изплащането посредством бюджета на Министерството на образованието и науката на 12 120 английски лири в левова равноценност за образованието на Марсело Илиев в Cambridge School of Visual & Performing Arts, Англия.

Сумата съставлява две вноски от по 6060 английски лири за втория и третия учебен срок от образованието му през академичната 2017/2018 година.

В интервала 2015-2017 година държавното управление утвърди няколко заплащания в размер на левовата равноценност на 32 030 английски лири, посредством бюджета на МОН, като вноски за настаняване в общежитие на Марсело Илиев в CATS College Cambridge за шестте семестъра от двугодишното му образование и за първия учебен срок на образованието му в Cambridge School of Visual & Performing Arts.

За оказването на финансовата помощ от МОН за интервал от още две университетски години Марсело Илиев поема ангажимент да взе участие в начинания на министерството за поощряване обгръщането и задържането на деца и възпитаници в наложителна предучилищна и учебна възраст в просветителната система.

Чрез работа за и в границите на етническата общественост да взе участие в семинари, конференции, кръгли маси и други събития, като оказва поддръжка за личностно развиване на деца, срещащи компликации в образованието, и деца и възпитаници с изявени способности, в това число и от етническите малцинства.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР