Правителството обявява част от имот - публична държавна собственост, намиращ

...
Правителството обявява част от имот - публична държавна собственост, намиращ
Коментари Харесай

Отчуждават редица имоти заради инфраструктурни проекти

Правителството афишира част от парцел - обществена държавна благосъстоятелност, намиращ се в административна постройка на бул. „ Руски “ № 88 в град Етрополе, за частна държавна благосъстоятелност и го трансферира на общината за обезпечаване на работни пространства и офиси за административна активност. Досега частта от парцела е била в ръководство на регионалния шеф на Софийска област.

На Министерството на вътрешните работи се дава парцел - обществена държавна благосъстоятелност, който се намира в местността „ Пискавец “, област Враца и включва три здания. Те са нужни за предпазване на материални активи и моторни транспортни средства, свързани с осъществяването на служебните отговорности на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - Враца.

Правителството промени статута на терен с повърхност 22 293 кв. м и постройките в него, употребени за активността на Социалния учебно-професионален център „ Св. Георги “ в град Пловдив, от обществена държавна на частна държавна благосъстоятелност и ги трансферира в благосъстоятелност на община Пловдив. Учебният център е част от обществените услуги, реализирани от Комплекса за обществени услуги „ Св. Георги “ - гр. Пловдив.
Съгласно друго държавно решение, парцел - обществена държавна благосъстоятелност се афишира за частна държавна благосъстоятелност. Поземленият парцел с повърхност от 2 971 кв. м, дружно с издигнатите в него две здания, се намира в гр. Копривщица, област Софийска. В резултат на приемането на акта на Министерския съвет ще се сътвори опция за по-ефективното му прилагане в бъдеще.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР