Правителството обмисля ново увеличение на осигурителния доход до 3200 лв.

...
Правителството обмисля ново увеличение на осигурителния доход до 3200 лв.
Коментари Харесай

Мирчев: Пълно безумие е идеята на правителството за увеличение на осигурителния доход

" Правителството обмисля ново нарастване на осигурителния приход до 3200 лева Поредно безумство. Целта е сметката на това корупционно ръководство да бъде платена най-вече от IT бизнеса.
В България има единствено един бранш, който е съвсем непокътнат от мутрите на ГЕРБ и компания, защото те не схващат нищо от тая работа и надлежно не могат да ръководят IT бизнес, даже да го откраднат, както към този момент пробват с други ", във фейсбук.

Новината за плануваното нарастване пристигна в същия ден, в който Microsoft разгласи, че ще влага над Евро 1 милиарда в голям IT план в Гърция. Същото скоро направиха и от Tesla, както и други софтуерни колоси. Д а, това е същата Гърция, която е сякаш в доста тежка икономическа рецесия и се ръководи зле. И да, това е същата Tesla, за която от ГЕРБ твърдяха, че преговаряли за цех в България.
Отговорността на ръководещите е да подтикват бранша с най-висока добавена стойност в българската стопанска система, който на всичко от горната страна работи над 80% за експорт.. В резултат на фригидната и некадърна политика на ГЕРБ огромните софтуерни вложения отиват в страни в рецесия като Гърция и заобикалят България.
Тези хора нямат потенциала да ръководят, нямат визия по какъв начин да модернизират страната, нямат визия от нищо друго, с изключение на да кроят корупционни схеми.
ОСТАВКА! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР