Правителството на Великобритания е удвоило усилията си за това да

...
Правителството на Великобритания е удвоило усилията си за това да
Коментари Харесай

Правителството на Великобритания търси компромис с опозицията по въпроса за Brexit


Правителството на Англия е удвоило напъните си за това да уговори опозицията да поддържа съглашението на Brexit, оповестяват западните издания, като означават освен това, че последният стадий от междупартийните договаряния се е провел слез като Камарата на общините на Англия утвърди законопроект за недопускане на Brexit без договорка с Брюксел. Това значи, че министър председателят Тереза Мей се пробва да откри спомагателни гласове измежду опозицията, с цел да може Народното събрание въпреки всичко да утвърди нейните оферти за Brexit. Представител на Даунинг стрийт е отбелязал какъв брой незабавен е въпросът, а също по този начин и, че страните – държавно управление и съпротива са в „ интензивна полемика “, ориентирана към търсене на компромис по въпроса на Brexit. По-рано бе обявено, че водачът на опозиционната Лейбъристка партия Джереми Корбин е провел среща с премиера на Англия Тереза Мей по въпросите, свързани с Brexit. На срещата е била съгласувана стратегия за взаимна активност, за реализиране на Brexit. Двете страни освен това са определили договарянията като градивни.

По-късно в сряда Камаарат на общините поддържа законопроектът, с който държавното управление желае пролонгация за Brexit, с цел да избегне излизането от Европейски Съюз без съглашение Законопроектът е на народен представител от Лейбъристката партия и бе признат на трето четене единствено с 1 глас повече - 313 бяха гласовете „ за “, 312 бяха гласовете „ срещу “.

Това значи, че вид – излизане на Англия от Европейски Съюз без договорка повече няма да се разисква и на Лондон ще се наложи да реализира единодушие с Европейски Съюз за продължение на процеса на Brexit н при положение, в случай че договорката по този начин и не бъде утвърдена от английския парламент на 12 април.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР