Правителството на САЩ проучва 510 съобщения за НЛО. Това е

...
Правителството на САЩ проучва 510 съобщения за НЛО. Това е
Коментари Харесай

Правителството на САЩ проучва над 500 съобщения за НЛО

Правителството на Съединени американски щати изследва 510 известия за НЛО. Това е над три пъти повече от досието за 2021 година.

В отчета на шефа на Националното разузнаване за миналата година се споделя, че 247 „ Неидентифицирани аномални феномени “ (UAP) са били подадени към него от юни, когато беше разкрито, че има записи за 144 наблюдения на подозрителни въздушни обекти, които се изследват. Открити бяха още 119 известия в остарели записи от последните 17 години, с което общият им брой надвиши 500. Повечето от новите сигнали идват от водачи от Военноморски сили и Военновъздушни сили на Съединени американски щати. Въпреки че няма доказателства за извънземни, те към момента съставляват опасност, съобщи държавното управление.

" Мисля, че един от основните моменти в този отчет, поради евентуалната заплаха, която съставляват НЛО е, че не е докладвано за конфликти с военни самолети или американски самолети и Неидентифицирани летящи обекти. Ние одобряваме съществено известията за нахлувания в избраното от нас пространство, земя, море или въздушно пространство и изследваме всяко от тях ", сподели Пат Райдър, който е прессекретар на Пентагона.

Сред тези произшествия близо 200 имат изцяло тривиално пояснение. При тях се е оказало, че става дума за балони, дронове, замърсяване на въздуха, птици и метеорологични феномени. Но други не са обяснени и са в центъра на изследванията на Пентагона, американските разследващи организации и НАСА поради опасения, че са незнайни шпионски качества на конкурентни страни, а не извънземни галактически кораби.

През ноември 2021 година Пентагонът сътвори работа, която да се занимава със събирането и анализирането на цялата информация за НЛО поради засиления напън от Конгреса по тематиката. Вашингтон е изключително угрижен от шпионските благоприятни условия на Китай с помощта на потреблението на дронове или други въздушни средства.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР