Правителството на САЩ проучва 510 съобщения за НЛО, което е

...
Правителството на САЩ проучва 510 съобщения за НЛО, което е
Коментари Харесай

510 съобщения за НЛО проучва правителството на САЩ

Правителството на Съединени американски щати изследва 510 известия за НЛО, което е над три пъти повече от броя в досието за 2021 година, заяви Guardian. Докато доста от тях се дължат на дронове или балони, стотици остават необяснени, съгласно отчет, оповестен в четвъртък.

В информацията за 2022 година от шефа на Националното разузнаване (DNI) се споделя, че 247 „ неидентифицирани аномални феномени “ или известия за неидентифицирани въздушни феномени (UAP) са били подадени от юни 2021 година, като стана ясно, че има записи за 144 наблюдения на подозрителни въздушни обекти.

Освен това, в отчета се показва, че други 119 известия са били “заровени’ в остарели записи от последните 17 години, само че в този момент са били открити.

Повечето от новите сигнали идват от водачи от флота и военновъздушните сили на Съединени американски щати, се споделя в известието.

От тях близо 200 имат „ елементарни “ пояснения: балони, дронове или по този начин наречените въздушни разстройства, които включват птици, метеорологични феномени и найлонови торбички във въздуха. Но други не са обяснени съгласно некласифицираната версия на отчет, възложен на Конгреса. Те са в центъра на инспекциите на Пентагона, американските разследващи организации и НАСА заради опасения не че са извънземни галактически кораби, а че са свързани с шпиониране от други страни.

“Неидентифицираните въздушни феномени не престават да съставляват заплаха за сигурността на полетите и съставляват допустима опасност за събиране на данни от съперник “, се споделя в отчета, като се има поради събирането на разследваща информация.

В отчета се споделя, че доста от тези към момента известия могат да произтичат от метеорологични феномени, дефектни датчици или неверен разбор от хора.

Докладът пристигна след години на напън от страна на Конгреса за военните и разследващата общественост да одобряват съществено това, което преди се наричаше НЛО или неидентифицирани летящи обекти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР