Правителството на Съединените щати продължава да изгражда последния участък от

...
Правителството на Съединените щати продължава да изгражда последния участък от
Коментари Харесай

САЩ продължават да изграждат граничната стена с Мексико

Правителството на Съединените щати продължава да построява последния сектор от граничната стена с Мексико. От своя страна обаче Мексико предприе собствен личен забавен ход. Властите в страната поставиха 3-тонен блок, който е бил част от Берлинската стена. 

" Сегашният социално-политически спор е друг от този, поради който бе построена Берлинската стена. Но все една стена постоянно разделя хората и води само до спорове ", съобщи Монсерат Кабайеро, кмет на Тихуана.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън още от началото на своето ръководство спря градежа на оборудването по границата с Мексико и постави завършек на самодейността на 45-ият президент - Доналд Тръмп. Въпреки това от администрация не престават с изпълняването на плана.

" Има доста подигравка в това. Берлинската стена е към този момент в предишното, а в този момент строим нови стени през парк " Приятелство ", който се основава на концепцията на трансграничните връзки ", сподели Дан Уотман, юрист. 

Кметът на Тихуана съобщи, че схваща потребността на управляващите в Съединените щати да подсилят границата си и твърди, че към този момент поддържа топли взаимоотношения с американските чиновници.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР