Правителството на Обединеното кралство ще публикува техническо задание за независимо

...
Правителството на Обединеното кралство ще публикува техническо задание за независимо
Коментари Харесай

Правителството на Обединеното кралство ще публикува техническо задание за разследването на бомбата в Омаг – лорд Кейн

Правителството на Обединеното кралство ще разгласява техническо задание за без значение следствие на зверството с бомбата в Омаг по-късно в сряда, сподели лорд Кейн.

Министърът на Министерството на Северна Ирландия, говорейки по време на посещаване в общ учебен кампус в Лимавади, сподели, че е доста удовлетворен, че държавното управление на Обединеното кралство е съумяло да предприеме тази стъпка.

Забележките му бяха като Tánaiste Micheál Martin сподели, че не счита, че има смисъл да се организират обществени следствия на Омаг от двете страни на ирландската граница.

Министърът на Северна Ирландия на Обединеното кралство Крис Хийтън-Харис подреди без значение следствие на бомбения атентат в Омаг през 1998 година предходната година в отговор към правосъдно решение, което подреди на държавното управление на Обединеното кралство да стартира някаква форма на следствие.

Майкъл Галахър, чийто наследник Ейдън почина при бомбения атентат на Real IRA, одобри правното предизвикателство, което докара до това съди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР