Правителството на Обединеното кралство предизвика Ирландия да изложи свой собствен

...
Правителството на Обединеното кралство предизвика Ирландия да изложи свой собствен
Коментари Харесай

Обединеното кралство пише на ирландското правителство, за да изрази официално съжалението си за съдебно дело за наследство

Правителството на Обединеното кралство провокира Ирландия да изложи собствен личен връх за справяне с проблемите, свързани с наследството, защото публично изрази съжалението си за решението на Дъблин да предприеме правни дейности против неговото законодателство за проблемите.

Министърът на Северна Ирландия Крис Хийтън-Харис писа до министъра на външните работи Майкъл Мартин, поставяйки под въпрос хода на държавното управление на Ирландия да оспори противоречивите закони за наследството на Обединеното кралство в Европейския съд по правата на индивида.

Посланикът на Англия в Ирландия Пол Джонстън издаде писмото в неделя вечерта.

В него господин Хийтън Харис още веднъж провокира господин Мартин да изброи броя на преследванията, стартирани в ирландската страна от 1998 година, свързани с произшествия на Troubles.

 

Аспекти на неотдавна признатите закони на Обединеното кралство включват лимитирана форма на имунитет от правосъдно гонене за закононарушения, свързани с пробл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР