Правителството на Обединеното кралство беше призовано да изясни позицията си“

...
Правителството на Обединеното кралство беше призовано да изясни позицията си“
Коментари Харесай

Правителството на Обединеното кралство беше призовано да „изясни позицията си“ относно възстановяването на Casement Park

Правителството на Обединеното кралство беше призовано да „ обясни позицията си “ по отношение на възобновяване на Casement Park в Белфаст като място за шампионата Евро 2028.

Заместник-лидерът на партията на Алианса Стивън Фари приказва след отчети, които демонстрират, че държавното управление на Обединеното кралство има запаси по отношение на покриването на дефицита на финансиране, като се допуска, че последната оценка надвишава £300 милиона.

GAA стадион в западен Белфаст е едно от местата, определени за домакинство на мачове от футболния шампионат Евро 2028, който се семейства взаимно от Обединеното кралство и Ирландия.

Ръководители на УЕФА посетиха изоставеното място предходната седмица.

Проектът за преустрояване беше занимателен заради поредност от разногласия за обмисляне и правни провокации и първичната планирана цена от £77,5 милиона се е нараснала до минимум два пъти първичната цифра, като някои допускат, че сметката може да надвиши £200 милиона.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР