Правителството на Косово реагира незабавно на потвържденията на , Кадри

...
Правителството на Косово реагира незабавно на потвържденията на , Кадри
Коментари Харесай

Прищина: Никой не може да съди борбата ни за свобода

Правителството на Косово реагира неотложно на потвържденията на, Кадри Весели и Реджеп Селими.
В публична реакция държавното управление на Косово съобщи, че войната на (АОК) е обективна. „ Тя се бори за освобождението на страната ни, за отбраната на дома ни, а не на непозната територия и се ползваше с поддръжката на интернационалната общественост, приключила с бомбардировките на НАТО ”, се споделя в формалната позиция.
Правителството на Република Косово следи от близко последните събития на профилираните камари, които са част от правосъдната система на страната.
 Бившият командващ на АОК Салих Мустафа остава в пандиза заради риск от бягство Бившият командващ на АОК Салих Мустафа остава в пандиза заради риск от бягство
Специалната прокуратура за военни закононарушения в Косово, основана в Хага, ще постанови през днешния ден (28 септември) мярка за оставане в пандиза...
Правителството на Република Косово надълбоко има вяра в справедливата битка на Армията за избавление на Косово за свободата на страната, която остава един от най-ярките интервали в историята, написа още в позицията.
От там са безапелационни, че „ никой не може да съди нашата битка за независимост ”.
Правителството счита, че никой не може да бъде разгласен за отговорен без дефинитивно решение на способените правосъдни органи.
Ръководителите на институции, както и жителите на Косово постоянно са били и не престават да бъдат образец за почитание и съдействие с националното и интернационалното правораздаване, се споделя още в декларацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР