Правителството на израелския премиер Бенямин Нетаняху започва да губи подкрепа

...
Правителството на израелския премиер Бенямин Нетаняху започва да губи подкрепа
Коментари Харесай

Байдън казва, че правителството на Нетаняху започва да губи подкрепа и трябва да се промени

Правителството на израелския министър председател Бенямин Нетаняху стартира да губи поддръжка по целия свят и Нетаняху би трябвало да направи промени, сподели президентът Байдън на поддръжници по време на акция банкет вторник.

В забележки, които бяха налични за кореспонденти, само че в които не бяха позволени записващи устройства или камери, президентът сподели на публиката си във Вашингтон, окръг Колумбия, че Израел и Нетаняху би трябвало да вземат мъчно решение, защото войната на Израел против Хамас в Газа продължава след смъртоносната офанзива на Хамас от 7 октомври и отвличането на израелски и интернационалните жители.

„ Биби би трябвало да вземе мъчно решение “, сподели господин Байдън, съгласно кореспондент в стаята, добавяйки, че държавното управление на Израел е „ най-консервативното държавно управление в [неговата] история “. Правителството на Нетаняху " не желае решение с две страни ", сподели президентът.

Израел, сподели президентът, стартира да губи поддръжка по света и Нетаняху „ би трябвало да укрепи и промени “ израелското държавно управление, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР