Правителството на Испания е подготвило спешен план за справяне с

...
Правителството на Испания е подготвило спешен план за справяне с
Коментари Харесай

Испания изготви план за справяне с икономическите последици от коронавируса

Правителството на Испания е подготвило незабавен проект за справяне с икономическите последствия от ковид, който възнамерява да показа скоро. Това разгласи през днешния ден министър председателят Педро Санчес Перес-Кастехон, представен от Ройтерс.

Без да дава детайлности министър председателят съобщи, че държавното управление работи по проекта от две седмици и към този момент е готово да го оповести в съдействие със синдикатите и бизнеса.

,,Ще обявим проект за шокова терапия след няколко дни, незабавно щом определим точната диагноза и доуточним ограниченията. Искаме проектът да бъде ефикасен и симетричен на мащаба на проблема'', уточни Санчес, представен от Българска телеграфна агенция.

Паника на международните тържища поради ковид и срутва на петролните цени

Отделно министърката на стопанската система Надя Калвиньо Сантамария съобщи пред публицисти, че държавното управление обмисля краткотрайни ограничения в поддръжка на най-засегнатите браншове като туризма. Тя уточни, че държавното управление чака икономическото влияние на ковид да бъде краткотрайно и лимитирано.

Испанските управляващи в това време затвориха учебните заведения в град Лабастида, покрай Витория, в самостоятелната област Страната на баските след близо 150 случая на ковид в района, оповестиха локалните управляващи.

Министерството на здравеопазването на Испания регистрира 999 инфектирани в страната, множеството от които в два региона към Мадрид и към Витория (столица на Страната на баските, бел. ред.) в северната част на страната
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР