Правителството на Египет реши да отмени всички COVID ограничения за

...
Правителството на Египет реши да отмени всички COVID ограничения за
Коментари Харесай

Египет премахва COVID ограниченията за туристи

Правителството на Египет реши да анулира всички Коронавирус ограничавания за влизане на задгранични туристи и жители заради усъвършенстваната епидемиологична обстановка и положителните равнища на имунизация, заяви Sada El Balad.

" По време на съвещание на египетския кабинет беше взето решение да се анулират всички антивирусни ограничавания, наложени на влизането на египтяни и чужденци, с цел да се следи епидемиологичната обстановка в страната и отвън нея ", написа вестникът.

Няма данни по кое време ще бъдат анулирани актуалните ограничавания. Сега за влизане в Египет се изисква документ за имунизация с една от имунизациите, утвърдени от СЗО или съветската " Спутник ", документ за ковид или PCR тест.

Според портала епидемиологичната конюнктура в страната е постоянна, като на жителите са предоставени 86,6 милиона дози от разнообразни ваксини против ковид и 4,5 милиона дози за реваксинация. Правителството счита, че тези ресурси са задоволителни, с цел да се обезпечи положително равнище на имунизиране на популацията.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР