Правителството на Бойко Борисов се самосваля и това е резултат

...
Правителството на Бойко Борисов се самосваля и това е резултат
Коментари Харесай

”Демократична България”: Хората са на улицата защото усещат, че страната е загубила управляемост

Правителството на Бойко Борисов се ”самосваля ” и това е резултат от дългия отвод от промени. Това разгласи съпредседателят на извънпарламентарното обединяване ”Демократична България ” Христо Иванов. Поводът за думите му са ескалиращите митинги в страната.
" Хората са на улицата тъй като усещат, че страната е изгубила своята посока, своята управляемост ", е изводът на Иванов и обединението - " А в случай че се стигне до предварителни избори, на които да бъде конфигурирано ръководство, вид " Орешарски ", то ще бъде поради Бойко Борисов. "

Според съпредседателя на " Демократична България " предварителните избори са неизбежни, само че без консенсус за промени те ще доведат или ръководство като по времето на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи или до власт на Борисов за четвърти път.

" Коалиция Лукойл " - по този начин другият съпредседател на обединението Атанас Атанасов назова повода за високите цени на горивата у нас. " Когато министърът на финансите споделя, че цените на горивата не зависят от държавното управление, зависи ли държавното управление от " Лукойл ", попита риторично Атанасов.

По думите му даже това, че автомагистралите са " като юфка " и е наложително да се кара с включени светлини измежду бях ден също подвига разхода на гориво на колите, а оттова се цялостни джобът на " Лукойл ". От " Демократична България " обявиха, че и другият проблем, поради който хората стачкуват - възможното повишаване на " Гражданската отговорност ", е остарял и неуреден.

" Гражданска отговорност " от много време е приоритет на мутренските застрахователни компании, които употребяват приходите от нея като прасенце касичка. Без оглед на това, че би трябвало да си извършват отговорностите и да заплащат обективни компенсации. Този дълготраен дъмпинг на пазара кара естествените сдружения да заобикалят наложителната застраховка, която за тях е губеща заради ред аргументи ", сподели третият съпредседател на " Демократична България " Владислав Панев

Според него банкрутът на " Олимпик " – застрахователното КТБ, може да е единствено първият подобен в бранша, тъй като запасите за заплащания при някои компании не са задоволителни и неслучайно ръководещите са почнали да работят под паника. " Благодарение на връзките сред регулатор и застрахователи със съмнителни притежатели, секторът е изправен пред злополука ", предвижда Панев. Според него това ще стане изключително очевидно, в случай че се създадат инспекции на европейския регулатор.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР