„Правителството на Бойко Борисов е вредно за всеки българин, опасно

...
„Правителството на Бойко Борисов е вредно за всеки българин, опасно
Коментари Харесай

Елена Йончева: Внесохме вота на недоверие, правителство на Борисов е вредно

„ Правителството на Бойко Борисов е нездравословно за всеки българин, рисково е и би трябвало да си ходи”, сподели депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева при внасянето на вота на съмнение в деловодството на Народното събрание.

Левицата внася втори избор на съмнение против кабинета „ Борисов 3”, този път на тематика „ Сигурност”.

„ Очевидно е за всеки български жител, че това държавно управление не се оправя със своето главно обвързване. Поради тази причина то би трябвало да си ходи”, безапелационна е Йончева.

Тя разясни, че претекстовете са извънредно подробни и обгръщат неуспеха на работата на Министерския съвет и Министерство на вътрешните работи, обезпечаване на националната сигурност и неуспех в работата на Министерски съвет при обезпечаване на нужните условия за работа на българските военни.

„ Очевидно е, че доверието на българските жители в работата на Министерство на вътрешните работи е спаднало фрапантно. Българският жител към този момент не има вяра на Министерство на вътрешните работи и не оповестява за осъществени престъпления”, сподели Йончева.

От Движение за права и свободи оповестиха, че ще поддържат вота на съмнение, импортиран от Българска социалистическа партия.

„ Ние предложихме тази тематика на Българска социалистическа партия за януарския избор. Тогава имахме три кръга договаряния по тематиката. Те не се съгласиха. Имахме своите причини и времето сподели, че сме били прави това да е тема”, сподели Йордан Цонев.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР