Правителството на Борисов задълбочава кризата, вместо да я решава и

...
Правителството на Борисов задълбочава кризата, вместо да я решава и
Коментари Харесай

Нинова зове да обновят резерва в помощ за родния производител

Правителството на Борисов задълбочава рецесията , вместо да я взема решение и то във всички направления. Това разгласи на брифинг на " Позитано " 20 водачът на партията Корнелия Нинова. Кабинетът не се справил със здравната рецесия, имунизационната акция също не върви и всички ще се имунизираме чак през 2040 година, допусна тя.

Левите са за икономическата в страната . Предприятията не са получили помощта от страната от първата вълна.

30% от дребните компании към този момент са банкрутирали , притеснява се Нинова. Обедняване и безработица виждат алените. Сега се постановат незабавно няколко ограничения, посочи аленият водач. Настояваме да се вземе централно решение , желае Нинова.
 Оставката на Деница Сачева желаят служащи от затворени бизнеси поради пандемията
Оставката на Деница Сачева желаят служащи от затворени бизнеси поради пандемията

Протестът е пред постройката на Министерския съвет

Фирмите да не заплащат налог постройка и такса боклук , оферират социалистите. Това кметовете в този момент го вземат решение, по тази причина страната би трябвало да вземе решение на централно равнище.

Нинова упорства за българско произвеждане на български хранителни артикули . Българска социалистическа партия желае да се отвори държавния запас и да се освободят храни. Те ще са на по-ниски цени.

Резервът също по този начин би трябвало да се запълни още веднъж с храни от български производители . Така точно родното произвеждане ще бъде подкрепено. 2021 година би трябвало да е за възобновяване на стопанската система, безапелационна бе Нинова.
 Големи търговски вериги с меморандум поддържат производителите
Големи търговски вериги с меморандум поддържат производителите

Обещават образование благодарение на МЗХГ и БАБХ

За номинациите за листите на партията за идните Нинова сподели, че още е рано да се каже кой къде ще е лидер на листа.

Червените също по този начин упорстват за с ъдебен надзор върху решенията на основния прокурор . Ще подхващат обаче такива законодателни дейности като вземат властта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР