Правителството на Борисов изпусна кризата. Сега гаси пожара с мерки

...
Правителството на Борисов изпусна кризата. Сега гаси пожара с мерки
Коментари Харесай

Нинова: Какво още трябва да се случи, за да проумеят управляващите, че така повече не може?

Правителството на Борисов изпусна рецесията. Сега гаси пожара с ограничения на парче, само че проблемите желаят дълготрайно, държавническо решение. Един от най-важните въпроси е този с фрагментите в опазването на здравето. Това счита водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Тя упорства здравна сестра да стане предпазена специалност.

Преди дни Нинова още веднъж излезе с 4 оферти за справяне с рецесията.

"Медицинска сестра би трябвало да стане предпазена специалност. Съществува лист със предпазени специалности, които са нужни за естественото действие на разнообразни системи в страната. Този лист се актуализира всяка година от държавното управление. За страдание макар настояването ни, макар подадената от Министерството на образованието и науката информация до Министерски съвет, за 2020/2021 държавното управление на Борисов не включи сестрите в листата. В него попадат несъмнено редки специалности, само че не и тази на здравната сестра ", разяснява водачът на социалистите.

"Какво още би трябвало да се случи с изключение на Ковид 19, с цел да проумеят ръководещите, че това не може да продължава по този начин? Не може да мислиш единствено с небосвод март 2021 и следващите избори. Системата има потребност от непоклатимост, а хората от сигурност ", безапелационна е тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР